România - Turcia / Oficialii FRF sunt disperaţi: "S-au vândut doar 15.000 de bilete! Veniţi la stadion!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii echipei naţionale FOTO Rpressport.ro
Suporterii echipei naţionale FOTO Rpressport.ro

FRF a trimis un comunicat prin care îndeamnă suporterii naţionalei să vină la stadion, menţionând că se găsesc biletele în toate zonele Arenei Naţionale. Casele sunt deschise până mâine, la ora 19.00!

Comunicatul FRF:

"Ne-am fi dorit ca relatările de azi ale presei noastre scrise şi ale celei audio-vizuale să reflecte realitatea.

Numai că, din păcate, biletele pentru decisivul joc de mâine, de la ora 21.00, pe Arena Naţională, contra Turciei, nu s-au epuizat.

Dimpotrivă, până în momentul de faţă nu au fost achiziţionate decât aproximativ 15.000 de bilete, iar jucătorii şi componenţii staff-ului tehnic al echipei noastre naţionale fac un nou apel către suporterii tricolorilor, care şi-au încurajat atât de frumos favoriţii în jocul cu Ungaria, să vină la stadion, mâine, în număr cel puţin la fel de mare. Vineri, internaţionalii români i-au simţit pe fani alături de ei şi ştiu că împreună vom putea face, pe 10 septembrie a.c., pasul decisiv către play-off.

Aducem la cunoştinţa opiniei publice faptul că azi, 9 septembrie a.c., casele de bilete ale Arenei Naţionale (Bulevardele Basarabia şi Pierre de Coubertin, precum şi strada Maior Ion Coravu) vor fi deschise între orele 11.00-19.00. Mâine, în ziua meciului, casele de bilete din Bulevardul Pierre de Coubertin şi cele din strada Maior Ion Coravu vor fi deschise de la ora 11.00 până la ora 19.00, iar cele din Bulevardul Basarabia între orele 11.00-17.00. În plus, în intervalul orar 11.00-19.00, bilete vor putea fi achiziţionate şi de la Recepţia Casei Fotbalului, intrarea făcându-se DOAR prin strada Sergent Vasile Şerbănică.

Sunt disponibile bilete la toate categoriile de preţuri (20, 40, 80, 160, 400, 600 şi 800 de lei)".

CU CÂT DAU BIŞNIŢARII BILETELE

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite