Odată pornit, caruselul e greu de oprit! După Marin Barbu, un alt antrenor din Liga 1 este aproape de a fi demis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sarabanda demiterilor antrenorilor echipelor din Liga 1 a fost pornită de oficialii Ceahlăului, care l-au dat afară pe Marin Barbu după doar două etape. "Magiun" poate fi urmat pe lista demiterilor de Ionel Gane, tehnician care se află pe făraş la CSU Craiova.

CS Universitatea Craiova a obţinut un singur punct în primele două etape din Liga 1, iar şefii echipei sunt profund nemulţumiti de acest parcurs, chiar dacă nu au pierdut cu orice echipă, ci contra campioanei Steaua, în deplasare, scor 1-3.

În urma acestor rezultate, Ionel Gane a fost chemat la raport de şefii clubului pentru a da explicaţii. Deşi nu a fost încă demis, tehnicianului oltean i s-a fixat un obiectiv îndrăzneţ pentru urmtoarele trei etape: obţinerea a şapte puncte din meciurile cu Viitorul (a), Gaz Metan Mediaş (d) şi Petrolul (a).

Prima schimbare de antrenor din Liga I: "Flocea" i-a luat locul lui "Magiun"

Dacă CSU nu va realiza acest obiectiv, Gane va fi demis de la cârma oltenilor, iar în locul său ar urma să fie instalat Crist Pustai, informează digisport.ro.

Tehnicianul este liber de contract în acest moment, după ce s-a despărţit amiabil de Pandurii la finalul sezonului trecut. Numele lui Pustai a apărut în peisaj datorită iminentei numiri a lui Eugen Pîrvulescu pe postul de preşedinte executiv al echipei din Craiova. Relaţiile dintre Pîrvulescu şi Pustai sunt cordiale de pe vremea când tehnicianul se afla pe banca Pandurilor.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite