Obi Mikel încearcă să medieze conflictul dintre Benítez şi suporterii lui Chelsea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Obi Mikel şi Cristian Tănase, în turul Steaua - Chelsea FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Obi Mikel şi Cristian Tănase, în turul Steaua - Chelsea FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Steaua va susţine joi cea de-a doua manşă cu Chelsea, partida fiind programată la ora 22.05. Roş-albaştrii păstrează şanse la calificarea în faza sferturilor, după ce în meciul tur au învins cu 1-0, prin reuşita lui Raul Rusescu din minutul 34.

Cu trei zile înaintea returului Chelsea - Steaua, Obi Mikel face apel către susţinătorii echipei albaştrilor, pe care îi îndeamnă să vină în număr cât mai mare pe Stamford Bridge. În ultima perioadă, Rafa Benítez a fost protagonistul unei dispute cu fanii englezi, care nu-l agreează pe tehnician. Obi Mikel sugerează faptul că neînţelegerile dintre suporteri şi staff-ul tehnic afectează prestaţia jucătorilor, astfel încât încurajează aplanarea conflictelor.

„Faptul că fanii nu sunt fericiţi nu ne ajută. Când pierzi mingea este o presiune enormă. Asta e meseria noastră. Fanii vin la meci să vadă fotbal şi noi avem responsabilitatea de a-i răsplăti şi trebuie să ne asigurăm că jucăm bine. Sunt aici de şapte ani şi suporterii au fost mereu fantastici. Ne-au susţinut întotdeauna până la final şi sper ca şi acum să se întâmple la fel. Avem nevoie cel mai mult de ei şi sperăm să ne fie alături pentru restul sezonului“, a declarat mijlocaşul pentru „Daily Mail“.

În vârstă de 25 de ani, Obi Mikel evoluează pentru Chelsea de şapte sezoane, timp în care a jucat în Premier League în 177 de partide. Echipa lui Rafa Benítez ocupă locul patru în clasamentul intern, la 19 puncte distanţă de liderul Manchester United. Partida din turul optimilor Europa League a fost câştigată de Steaua cu scorul de 1-0, astfel încât roş-albaştrii pornesc pe Stamford Bridge cu un avantaj care le întreţine speranţa calificării în faza sferturilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite