O tehnică revoluţionară l-ar putea însănătoşi pe Michael Schumacher

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Michael Schumacher încă „trage“ după accidentul de schi produs pe 29 decembrie, în urma căruia a intrat în comă timp de aproximativ şase luni. Între timp, presa internaţională prevede un traseu spectaculos de recuperare.

Citeşte toate ştirile despre Michael Schumacher

Fostul pilot de Formula 1 face progrese şi ar putea părăsi clinica de recuperare de la Lausanne până la finalul verii, potrivit „Daily Mail“. După ce în cursul lunii iunie s-a trezit din comă, Michael Schumacher a fost mutat de la Grenoble şi, conform sursei citate, există indicii că germanul va putea fi îngrijit, în curând, acasă.

Primăvara aceasta, presa internaţională a notat că familia lui Schumacher a investit într-un centru medical de recuperare în cadrul casei. Speculaţiile indică posibilitatea implantării unui microcip în creier, care l-ar putea ajuta pe fostul sportiv să meargă şi să vorbească din nou, în ciuda perioadei prelungite de comă. 

Ştiri pe aceeaşi temă:

Michael Schumacher a fost dat în judecată pentru un accident rutier

Corinna, soţia lui Schumacher: „Michael îşi revine lent, dar sigur”

Ştiri similare pe dolce-sport.ro:

Soţia lui Schumacher: "Ne aflăm într-o fază care probabil va dura mult..."

Mai multe pagini din dosarul medical al lui Michael Schumacher au fost furate şi se vând pentru sume uriaşe. Riscurile în cazul publicării lor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite