„O seară de Ajun de neuitat“. Hruşcă a colindat-o pe Simona Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, alături de Ştefan Hruşcă, în seara de Ajun. Foto: Simona Halep via Instagram
Simona Halep, alături de Ştefan Hruşcă, în seara de Ajun. Foto: Simona Halep via Instagram

Simona Halep a exultat, anunţând că a avut parte de cel mai frumos Crăciun, după ce în pragul casei sale a poposit pentru a o colinda Ştefan Hruşcă. Alături de părinţi şi de iubitul său, Toni Iuruc, campioana de la Wimbledon s-a bucurat ca un copil în seara de Ajun, pe acordul celor mai frumoase colinde româneşti.

Stabilit în Canada imediat după Revoluţie, Ştefan Hruşcă a venit ca în fiecare decembrie în România, pentru tradiţionalele sale colinde, iar în 2019 a ajuns nu doar pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti, la Târgul de Crăciun din Bucureşti şi la Timişoara, ci şi în casa celei mai populare sportive a României (lucru probat de numărul de fani înregistrat pe reţelele de socializare).

Hruşcă a colindat-o pe Simona Halep „înarmat“ cu chitara atât de dragă sufletului celebrului folkist.

Cănstănţeanca a fost plecată la Dubai pentru a pregăti noul sezon, însă a revenit în România pentru a petrece Crăciunul în familie şi alături de cei dragi.

Simona Halep va da start noului sezon la Adelaide, acasă la Darren Cahill, la turneul programat în perioada 12-18 ianuarie.

        View this post on Instagram                   O seara de ajun de neuitat ❤️ . Craciun fericit !!! #ceamaifrumoasasurprizadelaparinti #celmaifrumosCraciun #multumescdinsuflet @stefan_hrusca______ #elenafrancui A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on Dec 24, 2019 at 1:04pm PST
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite