O rivală i-a oferit lui Liverpool 35 de milioane de euro pentru Suarez

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luis Suarez. FOTO: Reuters
Luis Suarez. FOTO: Reuters

Liverpool a primit ieri o ofertă de 35 de milioane de euro pentru Luis Suarez de la Arsenal, dar n-a dorit să negocieze. A refuzat direct oferta "tunarilor".

Niciunul dintre cluburi nu a vrut să comenteze încă acest eveniment, singurul răspuns al lui Liverpool fiind acela că Suarez nu e de vânzare.

Uruguayanul Luis Suarez a intrat în vizorul mai multor echipe în luna mai când a declarat că se gândeşte la un eventual transfer. 

„Acesta ar fi un moment bun pentru o shimbare”, a declarat acesta. El a recunoscut chiar că ar fi greu să refuze o eventuală ofertă de la Real.

Presa speculează că aceast refuz ar fi legat şi de dorinţa jucătorului, dar mai ales de interesul oficialilor. Se pare că aceştia aşteaptă de la Real o ofertă în jurul a 60 de milioane de euro, pentru a putea concura cu transferul lui Torres la Chelsea din 2011.

Despre atacantul de 26 de ani al lui Liverpool se pare că s-a interesat în această perioadă de transferuri şi clubul londonez Chelsea. Dacă se va transfera, Suarez va pune capăt unui parcurs de două sezoane la Liverpool, încununat cu peste 80 de goluri în toate competiţiile.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite