O nouă lovitură pentru Rapid: nu vor mai juca pe stadionul din Giuleşti. De ce s-a ajuns aici şi unde va fi „exilată“ echipa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii au „driblat“, cel puţin pentru o perioadă, falimentul, însă au aflat că sunt goniţi de pe arena pe care George Copos a lăsat-o în paragină.

Tribunalul Bucureşti a amânat luarea unei decizii privind planul de reorganizare, menit să salveze Rapidul de la faliment. 

La ieşirea din sala de judecată, administratorul judiciar al clubului, Cristina Andronache, a dezvăluit că Rapid, dacă va reveni în Liga I, nu mai poate evolua pe stadionul din Giuleşti în partidele de risc maxim.

Ce a spus?

„Am primit pe Alex Ioniţă 500.000 de euro şi TVA, plus doi jucători de la Astra şi dreptul de a juca pe  stadionul Astrei de la Ploieşti pentru că stadionul Giuleşti nu mai e omologat pentru Liga I la meciurile de risc maxim, cu Steaua sau Dinamo“, a declarat Andronache, potrivit gsp.ro.

Astra nu mai joacă la Ploieşti de un an, plecând la Giurgiu, oraşul în care s-a născut patronul ei, Ioan Niculae. Drept urmare, arena pe care evolua, în trecut, Astra poate găzdui meciurile Rapidului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite