Spaniolii au altă variantă acum: Luis Enrique a devenit favorit pentru a-l înlocui pe Tito Vilanova la Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce tehnicianul paraguayan Gerardo ''Tata'' Martino a fost prezentat ca favorit la postul de antrenor al Barcelonei, media spaniolă s-a "sucit": Luis Enrique este alesul.

Numele lui Martino a fost vehiculat atât de ziarele de la Madrid, Marca şi As, cât şi de catalanii de la Sport.

Martino a condus naţionala Paraguayului, care a ajuns în sferturi de finală la CM-2006, fiind eliminată de Spania, dar şi în finala Copei America, unde a pierdut în faţa Uruguayului.

După ce a condus echipa argentiniană Newell's Old Boys până în semifinalele Copei Libertadores, Martino este liber de contract şi se află în vacanţă alături de familie.

Mai târziu, media spaniolă l-a scos pe Gerardo Martino de pe prima poziţie a posibililor succesori, notând că Luis Enrique este de fapt alesul oficialilor catalani. Gruparea blau-grana ar fi dispusă să-i achite Celtei Vigo 2,3 milioane de euro pentru a le lua antrenorul. Enrique a mai fost antrenorul echipei secunde a Barcelonei şi la AS Roma.                  

Preşedintele clubului FC Barcelona, Sandro Rosell, a declarat, vineri seară, într-o conferinţă de presă, că tehnicianul Tito Vilanova nu mai poate asigura funcţia de antrenor al echipei catalane din cauza unor probleme de sănătate şi a afirmat că noul antrenor va fi anunţat în câteva zile.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite