Noul puşti minune din fotbalul european şi-a ales viitoarea echipă. Transferul se va face pentru 100 de milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kylian Mbappe, noul copil teribil al fotbalului european, se pregăteşte să îşi încheie misiunea la AS Monaco, urmând să plece în vară.

Spaniolii au anunţat, cu surle şi trâmbiţe, transferul tânărului atacant la Real Madrid. Peste 100 de milioane de euor va costa această mutare.

"Mbappe a ales Real Madrid" e mesajul cu care Marca, ziarul de casă al madrilenilor, deschide ediţia din 5 mai.  Jurnaliştii spanioli au notat că acest transfer este primul pe lista lui Florentino Perez, pe care îl va face în vară, pentru a se asigura că mai câştigă un mandat de preşedinte al grupării blanco.

Conform sursei citate, Real Madrid ar urma să-i plătească lui Monaco o sumă care ar depăşi 100 de milioane de euro, Zidane fiind un mare fan al atacantului care a înscris 24 de goluri pentru monegasci în acest sezon. Mai mult, spaniolii susţin că Zidane l-a dorit pe Mbappe încă de când era antrenor la echipa a doua a clubului, iar prezenţa lui "Zizou", compatriot al lui Mbappe, pe banca Realului ar fi unul dintre argumentele cu care "galacticii" vor lua faţa celorlalţi granzi care-l doresc pe puştiul de 18 ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite