Norocul şi-a întors faţa spre Tătăruşanu: ce a spus antrenorul Fiorentinei despre portarul naţionalei României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Tătăruşanu
Ciprian Tătăruşanu

Plecat în vară la Fiorentina, goalkeeper-ul de 28 de ani a bifat doar şase partide oficiale la gruparea „viola“, toate în Liga Europa. Acum însă, el va deveni om de bază sub comanda lui Vicenzo Montella.

Spre norocul internaţionalului român, brazilianul Neto, titularul postului de portar până acum, a refuzat să-şi prelungească acordul scadent în vară. Drept urmare, Tătăruşanu va fi folosit şi în meciurile din campionat, acolo unde n-a bifat niciun minut până acum.

Iminenta titularizare a lui Tătăruşanu în Serie A a fost confirmată şi de antrenorul Fiorentinei. „Tătăruşanu e un portar foarte bun şi poate deveni titular chiar de acum. Trebuie să mă gândesc la soluţii şi să văd ce portar folosesc. Nu mă aşteptam ca Neto să decidă aşa repede că nu va continua la echipă şi mă gândesc foarte serios dacă să-l trec pe banca de rezerve. Trebuie să iau cea mai bună decizie pentru Fiorentina. Neto mi-a zis că acceptă orice. Noi va trebui să cumpărăm un portar şi ar fi bine să îl transferăm din această iarnă, ca să se acomodeze cu echipa“, a declarat Montella, potrivit Mediafax.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite