Niculescu şi un moment blestemat: Monica a povestit de ce n-a putut profita de cele două mingi de meci cu Petkovici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Niculescu. FOTO: Inquam
Monica Niculescu. FOTO: Inquam

Sportiva de 28 de ani ar fi putut duce scorul la 2-2, în duelul România – Germania, dacă şi-ar fi învins adversara. Din păcate, victoria s-a transformat într-un eşec dramatic.

Niculescu a dezvăluit ce s-a întâmplat în setul doi, atunci când a ratat două mingi de meci cu Petkovici: „La prima, mi-am aruncat prost mingea, îmi pare rău că n-am oprit-o şi mi-a făcut punct direct. Apoi, am dat tare cu serviciul şi mi-a ieşit trei metri afară“.

La rândul ei, Halep a fost descumpănită şi ea după înfrângerea cu Kerber. „Am făcut un joc slab. Din cauza problemelor mele de la picior, am încetinit mişcarea în teren foarte mult şi n-am putut să răspund mingiilor venite de la ea. După meciul cu Petkovici, am simţit că piciorul nu e OK, dar am jucat pentru că mi-am dorit şi cred că a fost cea mai bună alegere. Voi merge la Stuttgart, sper să-mi revin până la primul meci şi să joc la turneu“, a spus Halep. 

Am fost obosită, dar mi-am dorit să câştig pentru fete. Am luptat pentru fiecare minge. Uneori îţi iese, alteori nu. Andrea Petkovici locul 30 WTA  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite