Niculescu poate da lovitura la Miami: ce a spus Serena Williams înaintea confruntării cu jucătoarea din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena Williams
Serena Williams

Până acum două săptămâni, Monica Niculescu nu o întâlnise niciodată pe liderul mondial. Acum, va bifa al doilea meci cu ea în ultimele 13 zile. Dacă la prima partidă a cedat greu, acum şansele ei la victorie au crescut.

Monica Niculescu va fi a treia jucătoare din România care va intra, astăzi, pe teren, la Miami. De fapt, din cauza diferenţei de fus orar, meciul ei cu Serena Williams se va disputa în noaptea de vineri spre sâmbătă, ora fiind anunţată deja de organizatori.

Acum 13 zile, Niculescu şi Williams s-au confruntat, la Indian Wells, iar americanca de 33 de ani s-a impus greu, scor 7-5, 7-5. Acum, liderul mondial se aşteaptă la un meci şi mai greu, după cum a mărturisit la o conferinţă de presă.

Ce a spus?

Serena Williams (33 de ani) nu s-a refăcut complet după accidentarea care a obligat-o să abandoneze, în semifinale, la Indian Wells, înaintea confruntării cu Simona Halep.

„Mai am dureri şi pot să trec peste ele, doar dacă mă va ajuta psihicul. Trebuie să suport durerea şi sper să reuşesc să gestionez această situaţie dificilă. Nu pot să fac previziuni de acum, însă sper să fiu bine la ora meciului“, a explicat Serena.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite