Negoiţă ameninţă: „Dacă nu se întâmplă asta, atunci mă retrag de la Dinamo!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Negoiţă
Ionuţ Negoiţă

Dinamo a câştigat, cu scorul de 2-1, meciul susţinut pe „Arena Naţională“ în compania formaţiei FCSB, în etapa a 8-a a play-off-ului, însă finanţatorul grupării roş-albe, Ionuţ Negoiţă, pare mai degrabă îngrijorat decât fericit, în ciuda faptului că lupta la titlu s-a relansat.

"Ar fi de râs dacă nu s-ar construi stadionul, nu se face pentru mine, eu cred că fără Dinamo şi Steaua ar fi un campionat prost. Dacă nu se face stadionul, mă retrag de la Dinamo, văd cui dau echipa, ar fi ceva rău să nu se ajungă la o înţelegere. Sper să se realizeze, sper să ieşim din această stare aberantă, de neexplicat, cum e şi la Steaua. Cum să nu-i laşi să joace cu sigla Steaua, când au făcut rezultate? Am vorbit cu Badea, e de acord, face tot ce poate, sunt convins că se va găsi o soluţie. Facem ce putem ca lucrurile să meargă cât mai bine, să avem o construcţie serioasă", a declarat Negoiţă la Digi Sport.

"Ne gândim să facem o treabă bună, meciuri bune şi vedem ce iese, orice obţinem este binevenit. Cosmin Contra şi preparatorul fizic, cel mai bun din România, au avut anumite cerinţe, am fost de acord 98%, că totuşi sunt om de afaceri, rămâne să definitivăm, sper să finalizăm contractul pentru anul viitor. Eu am fost foarte deschis, îmi doresc să rămână, sperăm să picăm de acord şi pe detalii unde avem de negociat", a afirmat Negoiţă.

Dintre cele patru stadioane aflate în programul de reconstrucţie în vederea organizării Euro 2020, arena "Arcul de Triumf", este în faza cea mai avansată, urmând să înceapă lucrările în vara acestui an. Arenele "Steaua" şi "Rapid" se află în faza de obţinere a autorizaţiilor de construire. Conform planului întocmit de CNI, cele patru stadioane vor fi încadrate la finalul reconstrucţiei în categoria a IV-a UEFA, după cum urmează: Dinamo – 20.000 de locuri, Steaua – până la 30.000 de locuri, Rapid – 15.000 de locuri şi Arcul de Triumf – 8.000 de locuri. Conform estimărilor, având în vedere că un loc va costa 1.500-1.600 de euro, suma totală pentru reconstrucţia celor patru arene se va ridica la aproximativ 105 milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite