Naturalizăm străini pentru turneul din Franţa? Ce soluţii are Tata Puiu şi cum se foloseşte Burleanu de exemplul din rugby

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România a rămas una dintre singurele naţionale de fotbal din Europa care a refuzat până acum să naturalizeze şi să folosească jucători străini.

România a rămas una dintre singurele naţionale de fotbal din Europa care a refuzat până acum să naturalizeze şi să folosească jucători străini. Într-o perioadă în care ţările vestice abundă de turci, africani sau sud-americani, Răzvan Burleanu se gândeşte că n-ar fi totuşi o idee rea ca şi tricolorii să-şi acopere posturile deficitare cu importuri de valoare.

„Suntem printre cele 6, 7 naţii europene care încă n-au făcut asta. Nu văd cum ne-am pierde identitatea. N-am auzit de nicio problemă legată de faptul că naţionala de rugby a avut patru naturalizaţi la Mondialul din Anglia”, e mesajul conducerii FRF.

Primiul vizat pentru a fi naturalizat este brazilianul William de Amorim, de la Astra, care are cinci ani petrecuţi în România şi ar putea să obţină cetăţenia română. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite