Naţionala de handbal a plecat spre Rio. Antrenorul Ryde: "Sper să avem unde să stăm şi să găsim ceva de mâncare!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala de handbal feminin a României a plecat în această dimineaţă spre Rio de Janeiro, cu speranţa că va reuşi o evoluţie bună acolo.

"Va fi dificil cu siguranţă la Jocurile Olimpice. Este cea mai puternică competiţie din lume. La Jocurile Olimpice sunt 12 echipe şi fiecare poate fi considerată o câştigătoare. Este multă muncă, puţin noroc şi vom vedea ce se va întâmpla. Nu avem aşteptări la medalii, trebuie să muncim mult. Nu cred că vom câştiga nouă meciuri la rând, este foarte greu, dacă am reuşi aşa ceva ar fi o performanţă fantastică. Sunt bucuros că în ultimele meciuri am văzut că fetele au progresat mult", a spus tehnicianul suedez, Tomas Ryde.

Ryde a menţionat va avea răbdare la Rio de Janeiro dacă unele lucruri nu vor fi puse la punct din punct de vedere organizatoric. "Mergem la Rio sperând că vom avea unde să stăm, că vom găsi ceva de mâncare şi că autocarul va fi acolo când mergem la antrenamente. Ca profesionist trebuie să ai răbdare cu anumite lucruri în primele trei-patru zile, să nu te enervezi din cauza unor lucruri care nu sunt puse la punct", a spus Ryde.

Lotul echipei de handbal a României cuprinde 14 jucătoare şi două rezerve: portarii Paula Ungureanu, Ionica Munteanu şi Denisa Dedu (rezervă I), extremele stânga Valentina Ardean-Elisei, Camelia Hotea, extrema dreaptă Laura Chiper, interii stânga Cristina Neagu, Gabriela Perianu şi Gabriella Szucs, interii dreapta Patricia Vizitiu şi Melinda Geiger, centrii Aurelia Brădeanu, Eliza Buceschi, Mădălina Zamfirescu (rezervă II) şi pivoţii Oana Manea şi Florina Chintoan.Body

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite