Naţionala de handbal masculin a României, învinsă la scor de vicecampioana mondială Qatar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala de handbal masculin a României a fost învinsă miercuri, în stagiul de pregătire de la Barcelona, de vicecampioana mondială Qatar, cu scorul de 30-18 (17-9), din lotul tricolor absentând şase jucători de bază.

Tricolorii susţin timp de patru zile un stagiu de pregătire la Barcelona, unde antrenorul Xavi Pascual, cel care antrenează FC Barcelona, a convocat şi naţionala de tineret, pentru pregătiri comune.

Profitând de prezenţa echipei Qatarului la Barcelona, aflată în pregătire pentru CM din luna ianuarie, România a disputat un meci de verificare, pe care l-a pierdut, cu scorul de 18-30 (9-17), dar din lotul antrenat de Xavi Pascual au absentat şase jucători de bază, angrenaţi cu echipele de club în meciuri oficiale – portarul Mihai Popescu, precum şi Ramba, Criciotoiu, Csepreghi, Racoţea şi Sadoveac.

Şi echipa de tineret are programat un meci amical cu echipa Sant Joan Despi.

Stagiul de pregătire se va încheia vineri, iar după câteva zile libere, jucătorii tricolori se vor reuni din nou, în vederea unui alt amical ”de lux”, la Frankfurt, cu Germania, în 3 ianuarie.

De acolo, naţionala României va pleca în Elveţia, la Yellow Cup, unde va juca, între 6-8 ianuarie, cu Brazilia, Elveţia şi Slovacia.

La meciul cu Germania şi la cele de Yellow Cup, România va alinia lotul complet convocat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite