Nadia Comăneci a câştigat licitaţia pentru tabloul cu înotătoarea Camelia Potec, la Balul Nataţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Camelia Potec, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, a fost gazda primei ediţii a Balului Nataţiei, eveniment desfăşurat sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe şi al Ministerului Tineretului şi Sportului.

Nume mari din sportul românesc, precum Nadia Comăneci, Ion Ţiriac, Gabriela Szabó, Mihai Leu, Elisabeta Lipă, George Boroi, Carmen Bunaciu, Diana Mocanu sau Amatto Zaharia, au fost alături de campioana olimpică de la Atena în seara dedicată strângerii de fonduri pentru pregătirea tinerilor în vederea ediţiei de vară a Jocurilor Olimpice 2020 de la Tokyo. 

În cadrul balului prezentat de Radu Naum şi Andrei Nourescu s-au licitat un meci de tenis de dublu mixt în compania Simonei Halep şi a lui Ilie Năstase, o rachetă cu semnătură a fostului tenisman german Boris Becker, un sejur la Raliul Aradului Atrium Mall alături de Mihai Leu, o cină la masa campionilor alături de fostele campioane ale nataţiei, o geantă de lux sau o blană de nurcă. Unul din cele mai disputate obiecte la licitaţie a fost un tablou realizat de artistul Bogdan Olteanu, pictat cu pulbere aurită, reprezentând-o pe campioana olimpică de la Atena, Camelia Potec. 

Andrei Nicolescu şi Alexandru Gliga, acţionarii cluburilor de nataţie Aqua Sport au „luptat“ să obţină frumoasa operă de artă, pentru sutele de copiii legitimaţi la centrele lor de performanţă, însă nu au reuşit să ţină pasul cu Nadia Comăneci, care a plusat până la 6000 de euro. „Chiar dacă am pierdut licitaţia pentru acel superb tablou, nu suntem supăraţi pentru că ştim că va merge în casa unei mari campioane, unde va fi apreciat la adevărata valoare. Am fost mândri şi bucuroşi să fim prezenţi la Balul Nataţiei, alături de Camelia Potec şi alte nume uriaşe din sportul românesc“, au declarat Andrei Nicolescu şi Alexandru Gliga pentru iClara.ro

Nadia Comăneci, supranumită „Zeiţa de la Montréal“, aniversează 53 de ani

Ţiriac a găsit-o pe Nadia la Polul Nord. "Un eschimos era să moară atunci!"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite