Mugur Cornăţeanu: “Indiferent de rezultatul meciului cu Dinamo, va fi pus alt antrenor la FC Botoşani”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul interimar al echipei FC Botoşani, Mugur Cornăţeanu, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă că nu depinde de rezultatul partidei cu Dinamo Bucureşti pentru că oricum va fi numit un alt tehnician şi că păstrează legătura cu Leo Grozavu.

"Am rămas la Botoşani datorită lui Leo pentru că şi eu ar fi trebuit să plec. Am fost adus aici de Leo la insistenţele lui. Indiferent de rezultatul meciului cu Dinamo, va fi pus alt antrenor. Sper ca situaţia să se rezolve cât mai repede. Când voi pleca la drum ca antrenor principal, voi decide de unul singur, acum însă am venit cu Leo şi e normal să plec şi eu", a spus Mugur Cornăţeanu, citat de Mediafax. 

Tehnicianul le-a cerut jucătorilor să joace numai pentru ei: "Eu cred într-o descătuşare a echipei. Un jucător profesionist trebuie să se respecte şi să joace pentru el în primul rând. Am reuşit meciuri bune cu Craiova, cu Viitorul, cu Steaua, nu cred că au uitat să joace fotbal! Avem jucători de valoare care pot juca de la egal la egal cu orice echipă. Asta aştept să arate pe teren în partida cu Dinamo".

FC Botoşani va întâlni echipa Dinamo, duminică, pe teren propriu, de la ora 21.00, în etapa a XI-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite