Motivul pentru care Gigi Becali îl readuce pe Rădoi la Steaua: “Când am intrat la puşcărie, a venit cu milionul de euro!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali a vorbit despre cum au decurs discuţiile cu Mirel Rădoi pentru revenirea sa la Steaua. Rădoi a jucat în Ghencea între 2000 şi 2008, iar timp de şase ani a fost căpitanul şi liderul de necontestat al echipei.

“Am vrut să negociez cu Rădoi, dar nu m-a lăsat. Mi-a zis: «Nu vreau nici un ban de la tine, naşule. Ce, am înnebunit? Dacă facem bani, îmi dai tu cât vrei». E singurul om care mi-a spus aşa. Sigur, că dacă vom face performanţă, o să câştige mult. Dar nu e 100% Rădoi bătut în cuie. E posibil să rămână şi Gâlcă, e posibil să facă echipă împreună”, a spus Gigi Becali la DigiSport.

Patronul Stelei a dezvăluit şi un moment în care finul său a sărit în ajutorul său: “Când am intrat la puşcărie, Rădoi a venit cu un milion de euro la Virgil: «Ţine banii ăştia în caz că are naşul nevoie». Singurii oameni cărora le-am scris din închisoare au fost Rădoi şi Olăroiu. S-a întâmplat să se sune şi să plângă împreună la telefon pentru mine. Ei sunt fraţii mei”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite