Mircea Lucescu nu vrea să fie iar selecţioner: „Nu se mai pune problema să mai revin la naţională!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În contextul în care se vehiculează tot mai des că Victor Piţurcă va pleca de la prima reprezentativă după meciul cu Grecia, Mircea Lucescu a declarat că este exclusă o posibilă revenire a sa pe banca tricolorilor.

Cum Victor Piţurcă este aproape de a se despărţi de echipa naţională, având o ofertă de nerefuzat din Arabia Saudită, oficialii FRF au început deja căutările pentru un nou selecţioner. Printre numele vehiculate au fost Dan Petrescu, Cosmin Olăroiu, Loti Boloni sau, surpriză, Mircea Lucescu.

Tehnicianul lui Şahtior Doneţk (69 de ani) nu se gândeşte să revină pe banca tricolorilor, chiar dacă recunoaşte că şi-a dorit cu ardoare acest lucru în trecut. 

"Am renunţat complet la ideea de a selecţiona şi pregăti echipa naţională. Nu se mai pune în niciun fel problema unei reîntoarceri la naţională. Aş fi meritat cu prisosinţă să antrenez echipa naţională, dar nu s-a putut nici în 1990, nici în 1993 şi nici în 1998", a declarat Mircea Lucescu la Digi Sport.

"Il Luce" consideră că partida pe care România o va juca cu Grecia pe 7 septembrie este capitală în economia calificării la Euro 2016. "Acest meci este extrem de important. Toată lumea trebuie să ajute la obţinerea unei victorii. În trecut, meciurile cu Grecia au fost întotdeauna pozitive. Întotdeauna un Campionat Mondial lasă nişte urme. Nu îl văd pe Ranieri să se adapteze atât de repede în fotbalul grec", a mai spus Lucescu.

Mircea Lucescu a mai pregătit naţionala României între 1981 şi 1985, la debutul său în cariera de antrenor

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite