Mircea Lucescu, elogiat în presa germană: „Antrenorul român seamană cu Felix Magath”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înaintea confruntării dintre Burussia Dortmund şi Şahtior Doneţk din optimile Ligii Campionilor, presa germană îl laudă pe Mircea Lucescu pentru performanţele pe care le-a realizat cu gruparea din Ucraina.

Mircea Lucescu, tehnicianul lui Şahtior, este pus într-o lumină favorabilă de germani, care se tem că ucrainenii pot elimina pe Borussia Dortmund din Liga Campionilor. „Există multe similitudini între Şahtior şi Borussia. Ambele echipe provin din regiuni miniere, ambele au reuşit eventul în sezonul trecut şi amândouă au fost catalogate ca surprize ale fazei grupelor din Liga Campionilor. 

Şahtiorul are în lot nu mai puţin de opt fotbalişti brazilieni. O asemenea densitate mai găeşti doar pe Copacabana sau în naţionala Braziliei. Responsabil de crearea acestei veritabile colonii sud-americane este Mircea Lucescu. Antrenorul roâan seamănă cu Felix Magath. Cei mai mulţi dintre brazilieni au fost cumpăraţi de Lucescu din ţara lor natală, la vârste fragede şi relativ ieftin. Excepţie face Tayson, care a fost cumpărat cu 15 milioane de euro de la rivala Harkov”, au scris jurnaliştii nemţi.

Partida Borussia Dortmund – Şahtior Doneţk are loc în această seară în Germania cu începere de la ora 21.45. Celălalt meci al serii este Real Madrid – Manchester United.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite