Minutul de dragoste de la echipa naţională: Cristoph Daum le cere tricolorilor să se îmbrăţişeze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înaintea antrenamentelor, Cristoph Daum le cere fotbaliştilor să se îmbrăţişeze: “E important să avem o atmosferă bună în grup”. România va juca sâmbătă la Erevan cu Armenia.

Selecţionerul german a mai afirmat că se lucrează intens la atac, aşteptându-se la două echipe bine organizate defensiv la Erevan şi Astana.
Doar 15 minute a fost deschis antrenamentul de miercuri al echipei naţionale, suficient pentru ca jurnaliştii de la Mogoşoaia să asiste la momentul de afecţiune al tricolorilor ce marchează startul şedinţei de pregătire. Cristoph Daum l-a luat în braţe pe Latovlevici, apoi şi pe ceilalţi jucători, iar gestul său a fost copiat de tot lotul. Germanul lucrează şi psihologic, nu doar tactic: “E important să avem o atmosferă bună. Lucrăm zilnic la implicarea fiecăruia în grup şi ne dorim să dezvoltăm şi relaţiile de colegialitate”. Romario. Benzar a dezvăluit că minutul de îmbrăţişare se petrece înaintea fiecărui antrenament de dimineaţă, nu de acum, ci de la primua zi cu Daum.
Altfel, selecţionerul german a susţinut ieri o conferinţă de presă pe tema dublei cu Armenia şi Kazahstan, atingând cele mai importante subiecte.

Se joacă sâmbătă

Armenia – România 19.00, TVR 1
Muntenegru – Kazahstan 19.00. DigiSport 1
Polonia – Danemarca 21.45, DigiSport 2

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite