Mihai Leu, cadou special pentru pilotul-campion Rashid Al Ketbi, din Dubai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Leu (dreapta), campion mondial la box
Mihai Leu (dreapta), campion mondial la box

Conform aşteptărilor, echipajul The Skydive Dubai Rally Team, format din pilotul arab Rashid Al Ketbi şi copilotul Karina Hepperle din Germania, a cucerit prima treaptă la Raliul Aradului Atrium, în cadrul întrecerii pentru European Rally Trophy.

La bordul unui Ford Fiesta R5, pilotul din Dubai a terminat pe primul loc, în faţa românilor Sebastian Barbu şi Sergiu Itu. 
Între Rashid Al Ketbi şi Mihai Leu, organizatorul etapei Raliul Aradului Atrium Mall şi campion naţional la raliuri în 2003, s-a legat o legătură specială. Pilotul arab a  avut parte de o surpriză, primind cadou pentru fiul său o pereche de mănuşi de box cu autograf din partea lui Mihai Leu, campion mondial la categoria semimijlocie în 1997. 

„Rashid mi-a povestit că fiul său iubeşte boxul şi că îşi doreşte să ajungă într-o zi un mare pugilist. Cu sprijinul prietenilor mei de la Sport Guru am reuşit să procur în timp util o pereche de mănuşi pentru Al Ketbi junior“, a declarat Mihai Leu pentru iClara.ro.

Sâmbătă seara, într-o ploaie de mulţime, pilotul Rashid Al Ketbi le-a mulţumit arădenilor pentru suportul lor. „M-am simţit excelent în România. Raliul Aradului Atrium Mall a fost organizat excelent şi sunt bucuros că am reuşit să ocupăm primul loc în cadrul etapei ce a contat pentru Trofeul European“, a spus Rashid Al Ketbi la Arad. El a fost felicitat personal de Jurgen Schunn şi Elena Kovacs, de la compania Auto Schunn, unul din sponsorii oficiali ai Raliului Aradului.

raliul aradului

Ştiri pe aceeaşi temă:

Mihai Leu a dus viteza, spectacolul şi adrenalina la Raliul Aradului. Maria Iacob a fost prezenţa exotică

Mihai Leu, angrenat în două evenimente importante în ţară: Campionatul European de snooker şi lansarea unui sediu Auto Schunn în Suceava

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite