Prima accidentare după cinci ani. Messi va rata returul cu Paris Saint-Germain

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lionel Messi a avut un meci plin, cu un gol înscris şi o accidentare suferită în prima repriză FOTO Reuters
Lionel Messi a avut un meci plin, cu un gol înscris şi o accidentare suferită în prima repriză FOTO Reuters

FC Barcelona a obţinut un o remiză (2-2) cu Paris Saint-Germain, în prima manşă a sferturilor Champions League. Catalanii au rămas, însă, fără Lionel Messi, care a fost schimbat la pauză din cauza unei accidentări la coapse.

Argentinianul nu a reuşit să ducă la sfârşit meciul cu Paris Saint-Germain, din cauza unei accidentări suferite la coapsa dreaptă. Decarul Barcelonei a întâmpinat primele probleme în minutul 42 şi a fost schimbat la pauză cu Cesc Fabregas. Ultima accidentare suferită de Messi datează de cinci ani, de la meciul cu Celtic Glasgow din Champions League.

Cu toate că echipa lui Tito Vilanova a condus în două rânduri, catalanii au fost egalaţi de Zlatan Ibrahimovici&Co. Golul care a închis tabela a fost trăit la maximă intensitate de către Messi care, aflat la marginea terenului, a fost surprins de camerele TV nervos, dezamăgit şi agresiv verbal.

Catalanii au încheiat la egalitate deplasarea cu PSG (2-2), golurile meciului fiind marcare de Ibrahimovici (80') şi Matuidi (90+4) pentru echipa gazdă, în timp ce pentru oaspeţi au înscris Messi ('38) şi Xavi (89' penalti). Returul sferturilor va avea loc în data de 10 aprilie şi se va disputa pe Camp Nou.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite