Meciul pierdut de Sportul Studenţesc la „masa verde“ ar putea fi rejucat de fotbaliştii neplătiţi de 24 de luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sportul Studenţesc nu a disputat ultima etapă cu Farul Constanţa FOTO digisport.ro
Sportul Studenţesc nu a disputat ultima etapă cu Farul Constanţa FOTO digisport.ro

După ce fotbaliştii echipei Sportul Studenţesc nu au dorit să evolueze în ultima etapă, contra lui Farul Constanţa din cauza restanţelor salariale, finanţatorul grupării bucureştenilor solicită rejucarea partidei.

Sâmbătă, jucătorii lui Sportul au decis că cele 24 de luni de neplată a veniturilor sunt suficiente, asltfel încât au boicotat meciul împotriva constănţenilor. Fotbaliştii s-au aşezat în tribune şi au refuzat să se antreneze, lucru care a atras pierderea partidei la „masa verde“. Potrivit GSP, Vasile Şiman solicită reprogramarea întâlnirii şi anularea înfrângerii cu 3-0.

Totuşi, Dacian Varga şi colegii săi de echipă iau în calcul neprezentarea şi la meciul cu echipa secundă a lui Dinamo, caz în care Sportul ar fi exclusă şi retrogradată în eşalonul al treilea. În cazul în care „studenţii“ vor recurge la acest gest în următoarea etapă din program, patronul grupării ar putea utiliza juniorii, pentru a evita sancţiuni majore. 

Sportul ocupă locul doi în Seria a II-a a eşalonului secund, la un punct distanţă de liderul CF Brăila, echipă în compania căreia Steaua urmează să dispute un amical.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite