Manchester United şi-a dezvăluit echipamentul pentru noul sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Diavolii"vor folosi echipamentul adidas
"Diavolii"vor folosi echipamentul adidas

Adidas şi Manchester United au dezvăluit noul echipament pentru meciurile de pe teren propriu, care marchează debutul unui parteneriat de zece ani.

adidas se reuneşte  cu Manchester United pentru a lansa noul echipament pentru meciurile de pe teren propriu pentru sezonul 2015/2016. Manchester United este una dintre cele mai celebre şi de succes echipe sportive pe plan international. Clubul are 659 de milioane de fani în întreaga lume şi se clasează în topul cluburilor de fotbal cu cei mai mulţi suporteri la nivel global.

Împrumutând influenţe de la echipamentele United din anii 80, caracterizate prin cele trei dungi iconice, adidas reinventează acest design emblematic printr-o viziune  modernă, îmbinând trăsăturile stilului tradiţional, îndrăgite de fani, cu tehnologii de ultimă generaţie, pentru a oferi pieselor clasice un plus de inovaţie şi modernitate.

Noile tricouri prezintă cele mai avansate tehnologii adidas, care asigură ventilaţie optimă  pielii şi  confort maxim pe teren, oferind astfel jucătorilor cel mai performant echipament din istorie.

Noul echipament, ce  va fi purtat în premieră în jocul de deschidere a noului sezon pe arena Old Trafford, prezintă un guler clasic cu tăietură în formă de V şi trei dungi aplicate pe mânecile tricoului, ce pornesc de la baza umărului. De asemenea, echipamentul se caracterizează printr-un design grafic, ce se regăseşte pe tivul tricoului, model împrumutat de la tricoul purtat cu succes de către Ryan Giggs în sezonul său de debut, în anii 90.

Designul noului echipament este rezultatul unei  pasiuni personale a designerului adidas, Inigo Turner,  care este unul dintre cei mai înfocaţi fani ai echipei Manchester United. “Crearea noului echipament pentru Manchester United a reprezentat o adevărată provocare pentru adidas.   Această sponsorizare nu este primul nostru parteneriat cu Manchester United, iar sursa noastră de inspiraţie au fost  echipamentele emblematice din trecut.. Scopul nostru este să depăşim aşteptările prin reinventarea unui design care prezintă trăsături clasice, dar de impact, precum  gulerul reprezentativ  în formă de V şi cele trei dungi emblematice ce se regăsesc  de-a lungul mânecilor . Acest design unic este angajamentul pe care adidas şi-l ia pentru a oferi clubului Manchester United un echipament cu adevărat revoluţionar pentru sezonul 2015/2016. 

Tricourile ce poartă noul design vor fi lansate în cadrul campaniei “Depăşeşte aşteptările” (“Break Expectations”) , concepută de adidas cu scopul de a marca începutul unei noi ere în fotbal, odată cu revenirea în  Liga  Campionilor UEFA şi începutul sezonului 2015/2016. Galeria foto şi clipurile video  incluse în campanie sunt inspirate din tridentul emblematic al clubului şi sunt folosite de jucători pentru a dezvălui atitudinea pe care o vor adopta pe parcursul sezonului următor.

“Întreaga echipă Manchester United este foarte mândră de designul clasic al tricourilor, care reaminteşte de echipamentul emblematic purtat în trecut. Manchester United şi adidas au o reputaţie puternică şi bazată pe o istorie bogată în lumea fotbalui, ambele branduri fiind lideri globali în inovaţie şi performanţă.

“Designul echipamentului pentru sezonul 2015/2016  nu reprezintă doar un mesaj adresat fanilor loiali,ci evidenţiază, de asemnea,  expertiza adidas în crearea celor mai performante produse pentru  industria fotbalului.

“Aşteptăm cu nerăbdare să împărtăşim  noul design al gamei complete adidas cu  cei peste 100 de milioane de fani din Social Media, şi ne dorim să îi vedem împreună pe stadion  pentru a crea o nouă cultură a designului clasic şi marcând astfel debutul unui nou capitol în istoria clubului Manchester United.   Suntem mândri să urăm brandului adidas bun venit înapoi în familia Manchester United şi ne  dorim să avem un viitor captivant împreună.” a declarat Richard Arnold, Managing Director în cadrul Manchester United Group.

“Acest club sportiv a reuşit  întotdeauna să depăşească aşteptările. Succesul istoric înregistrat de  Sir Alex Ferguson, golul marcat de Beckham de la mijlocul  terenului, victoria incredibilă în faţa clubului Bayern Munich în 99, toate aceste momente inedite atestă  faptul că Manchester United este atât un club cu o istorie de lăudat, cât şi un club recunoscut pentru victoriile sale şi pentru imprevizibilul de care dă dovadă. adidas se mândreşte că va clădi alături de ei   istoria încă nescrisă a  clubului şi  că reînnoieşte parteneriatul cu Manchester pentru încă 10 ani”, a declarat Steve Marks, Directorul Departamentului de Marketing pentru Manchester United din cadrul adidas.

Noul echipament poate fi achiziţionat din magazinele adidas din  România.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite