Lovitură importantă pe piaţa transferurilor. Un star al Barcelonei şi al naţionalei Spaniei, transferat de Chelsea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fabregas, stânga, se întoarce în Anglia. A semnat pe cinci ani cu Chelsea. FOTO: Reuters
Fabregas, stânga, se întoarce în Anglia. A semnat pe cinci ani cu Chelsea. FOTO: Reuters

Toţi ochii lumii sunt aţintiţi spre Brazilia, dar ştirea zilei, până la această oră, vine din Anglia. Jose Mourinho va avea din sezonul viitor sub baghetă un (deja fost) jucător al Barcelonei.

Chelsea a anunţat că l-a transferat pe Cesc Fabregas (27 de ani), care a îmbrăcat în ultimii trei ani tricoul catalanilor. 

„Am luat în considerare toate ofertele pe care le-am avut şi sunt sigur că Chelsea este cea mai bună alegere pe care o puteam face“,  a declarat Fabregas, care se pregăteşte alături de Spania pentru debutul la CM. 

„Am afaceri neîncheiate în Premier League“, a mai spus Fabregas, o aluzie la cele şapte sezoane petrecute la Arsenal (2003-2011), în care n-a câştigat niciun titlu. 

De altfel, „tunarii“ au avut o primă opţiune de a semna cu fostul lor căpitan, dar n-au folosit-o. Fabregas n-a câştigat decât două trofee cu Arsenal (Supercupa şi Cupa Angliei, din 2004, respectiv 2005). 

Cu Barcelona, Fabregas a cucerit şase trofee în trei ani, cele mai importante fiind un titlu (2012-2013) şi o Supercupă UEFA (2011). 

Fabregas a semnat pe cinci ani cu Chelsea, care e foarte aproape să mai aducă un internaţional spaniol, golgheterul lui Atletico, Diego Costa.

Vezi şi 

Veste şoc pentru un campion mondial: Mama sa îi va dărui anul acesta un frate

Messi, Ronaldo şi Fabregas, coechipieri în cea mai scumpă echipă de la Cupa Mondială

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite