Liga I: FC Voluntari revinde de la 0-1 şi câştigă meciul cu CFR Cluj la ultima fază. Vasile Miriuţă face scandal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FC Voluntari FOTO Sportpictures.eu
FC Voluntari FOTO Sportpictures.eu

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, cu scorul de 2-1, de echipa FC Voluntari, în etapa a XXI-a, ultima din acest an a Ligii I. Golul victoriei a fost marcat de Spahija, în minutul 90+3.

CFR a punctat prin Cristi Bud, în minutul 13, după o centrare de la Nouvier, iar FC Voluntari a marcat în urma penaltiului transformat de Marinescu, în minutul 86, acordat după faultul lui Lopes asupra lui Novac.

Spahija a marcat golul victoriei ilfovenilor în minutul 90+3, dintr-o poziţie suspectă de ofsaid, scrie news.ro.

"Eu în 20 de etape n-am discutat despre arbitraj, dar uite ce s-a întţmplat, e bătaie de joc. Să ne lase şi cel care conduce arbitrjaul, mi-e şi greaţă să-i spun numele. Penalty nu a fost, m-am uitat de 10 ori la fază, iar gla golul doi a fost ofsaid de un metru", a spus antrenorul Vasile Miriuţă la DigiSport. 

FC Voluntari: Bornescu - Maftei, Spahija, Cazan, A.Coman - Novac, Tăbăcariu - Marinescu, Căpăţână (Popadiuc '46), Bălan (Curelea '33) - Ivanovici. Antrenor: Florin Marin

CFR Cluj: Marc - Lopes, Larie, Mureşan, Camora - Chiriţă, Rus, Nascimento (Gomelt '65), Nouvier - Juan Carlos Ruiz (Horj '83) - Bud (Roman '74). Antrenor: Vasile Miriuţă

Cartonaşe galbene: Novac '6, Popadiuc '88 / Rus '44

Meciul a fost arbitrat de George Găman, ajutat de Adrian Ghinguleac şi Dragoş Iliescu.

Rezervă a fost Robert Dumitru, iar observatori Irina Mîrţ şi Cătălin Cursaru.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite