Leo Grozavu spune că s-a împăcat cu fotbalistul pe care l-a bătut: „Pentru mine rămâne acelaşi jucător!“

Leo Grozavu spune că s-a împăcat cu fotbalistul pe care l-a bătut: „Pentru mine rămâne acelaşi jucător!“

Leo Grozavu

Tehnicianul echipei FC Botoşani, Leo Grozavu, a declarat, după meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-0, că pentru el randamentul de pe terenul de fotbal contează mai mult decât orgoliul personal, astfel că nu are nicio problemă cu jucătorul Cătălin Golofca.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Randamentul de pe terenul de fotbal contează mai mult decât orgoliul personal. Nu am nicio problemă, niciun resentiment. Pentru mine rămâne acelaşi jucător, dacă-şi face treaba pe teren nu am niciun fel de problemă", a spus Grozavu la Digi Sport. Leo Grozavu îşi asumă consecinţele gestului său faţă de Golofca de la meciul cu Astra: "Este o comisie care mă va judeca, iar dacă se va hotărî că sunt vinovat voi fi suspendat, fiecare om îşi asumă ce face în viaţă”.

Formaţia FC Botoşani, cu Leo Grozavu pe banca tehnică, a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată, duminică, în deplasare, în compania echipei Gaz Metan Mediaş, în etapa a doua a play-out-ului Ligii I.

Leo Grozavu s-a aflat pe banca oaspeţilor, după ce în urmă cu câteva zile a demisionat de la FC Botoşani, însă demisia sa nu a fost acceptată de conducerea clubului. Tehnicianul a dorit să renunţe la funcţie după ce l-a lovit pe jucătorul Cătălin Golofca la partida cu Astra Giurgiu, din ultima etapă a sezonului regulat. 

citeste totul despre: