La două luni după ce şi-a ucis iubita, Oscar Pistorius a ieşit în club la agăţat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acuzat de uciderea cu premeditare a iubitei sale, Oscar Pistorius, atletul fără picioare sud-african s-a distrat într-un bar cu băutură şi femei.

Oscar Pistorius nu pare să fie afectat prea tare de crima comisă în urmă cu două luni, de Sfântul Valentin, atunci când şi-a împuşcat mortal prietena, Reeva Steenkamp, în vila sa din Pretoria. Eliberat pe cauţiune până la reluarea procesului, sportivul fără picioare a călcat strâmb în noaptea zilei de sâmbătă, 6 aprilie. În acea seară, Pistorius a fost invitat la o petrecere privată la un bar din Johannesburg, iar martorii prezenţi la eveniment au rămas şocaţi de comportamentul total neadecvat al criminalului Oscar Pistorius. „A băut mai multe cocktail-uri şi se simţea excelent. Nu arăta ca un om care şi-a pierdut iubirea vieţii sale”, a mărturisit pentru presa sud-africană unul dintre cei care l-au văzut pe Pistorius. „La un moment dat, s-a dus să salute un cuplu, punându-i mâna pe fund femeii”, a completat un alt martor.

Familia i-a luat apărarea

Observând că toţi ochii erau aţintiţi asupra sa, atletul sud-african a părăsit restaurantul, dar nu s-a dus acasă, ci s-a mutat într-un alt club. „ A fost primit cu răceală. Cred că şi-a dat seama că e dispreţuit de majoritatea oamenilor. Nu se aştepta la aşa ceva”, a declarat un client al barului în cauză. În apărarea lui Pistorius au sărit doar apropiaţii sportivului paralimpic. „Nu e adevărat că a baut şi că a avut un comportament adecvat. Nu e zi în care Oscar să nu plângă după fosta sa prietenă, Reeva. Acea seară a fost doar o tentativă de relaxare în compania unor prieteni”, a afirmat purtătorul de cuvânt al lui Pistorius.

Procesul se reia la 4 iunie

Eliberat la 22 februarie în schimbul unei cauţiuni de 85.000 de euro, Oscar Pistorius va reveni în faţa instanţei la data de 4 iunie. Avocaţii atletului vor încerca să demonstreze că acesta şi-a împuşcat accidental prietena de Ziua Îndrăgostiţilor, confundând-o cu un hoţ. În încercarea de a reveni la normal, Pistorius a reluat antrenamentele, anunţând că se pregăteşte pentru Campionatul Mondial de Atletism, programat în această vară la Moscova.Body

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite