Jucătorii lui FC Botoşani, premiaţi „regeşte” pentru victoria de la Mediaş: „Vom rămâne cu picioarele pe pământ!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Şfaiţer este cunoscut pentru comportamentul său excentric
Cornel Şfaiţer este cunoscut pentru comportamentul său excentric

Victoria obţinută de nou promovata FC Botoşani pe terenul lui Gaz Metan Mediaş în etapa a 2-a din Liga 1 l-a determinat pe patronul Cornel Şfaiţer să-şi premieze jucătorii cu o sumă modică în comparaţie cu bonsurile acordate fotbaliştilor altor formaţii din Liga 1.

Cornel Şfaiţer a fost foarte încântat de performanţa realiazată de FC Botoşani la Mediaş, anunţând public că primul succes al moldovenilor în Liga 1 a fost premiat cu 1.000 de euro de jucător. „Remiza în faţa fostei campioane ne-a ridicat extrem de mult moralul, astfel că la Mediaş ne-am dus cu gândul la victorie şi ne-a iesit. 1000 de euro au avut primă pentru acest meci, suma mică în comparaţie cu echipele mari, dar important este ca baieţii să-i primească”, a spus Şfaiţer la Sport Total FM.

Patronul Botoşaniului a admis că, în ciuda acestei victorii obţinută în deplasare, echipa va avea acelaşi obiectiv, salarea de la retrogradare. „Vom rămâne cu picioarele pe pământ, dar suntem conştienţi de valoarea noastră, iar rămânerea în Liga 1 este dorinţa nostră. Vrem să ne satisfacem suporterii, care ne susţin meci de meci. Uitaţi-vă pe celelate stadioane şi veţi vedea ce diferenţă este între noi şi ceilalţi. Dorim să avem cei mai mulţi suporteri care ne încureajează pe terenul propriu, după Steaua!”, a adăugat Şfaiţer.

Cornel Şfaiţer: Ştiam impactul care va fi în Liga 1, dar diferenţă mare între cele două ligi nu văd. Cred că şi alte echipe care sunt în Liga a 2-a pot face faţă în Liga 1.

CITIŢI ŞI:

Mediaş - Botoşani 1-2: Gazul i-a „ars“ pe pariori şi e într-o situaţie incredibilă

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite