Jose Mourinho ştie secretul prin care Liverpool a întors rezultatul cu Barca. Ce spune portughezul despre Jurgen Klopp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mourinho

Tehnicianul Jose Mourinho, în prezent consultant pentru beIN Sports, a vorbit la superlativ despre calificarea lui Liverpool în finala Ligii Campionilor.

"Sper că Jurgen va câştiga finala Ligii Campionilor.  Pentru mine, revenirea lui Liverpool cu FC Barcelona are un nume:Jürgen Klopp. Nu este chestiune de tactică sau filozofie. Este vorba de inimă, de suflet, de empatia extraordinară creată cu acest grup de jucători. Exista riscul să încheie un sezon fantastic fără să câştige nimic şi uite, acum sunt la un pas să devină campionii Europei. Jurgen merită. Munca lui de la Liverpool este fantastică, aseară a fost victoria lui. Reflectă personalitatea lui, spiritul de luptător. Fiecare jucător dă totul. Nu s-a plâns că a avut un jucător accidentat, deşi echipa joacă 50 sau 60 de meciuri pe sezon", a declarat Mourinho, informează lequipe.fr.

Liverpool a întors scorul din tur şi a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), pe FC Barcelona, în manşa a doua a semifinalelor Ligii Campionilor.Barcelona câştigase prima manşă cu 3-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite