Inter Milano nu mai poate conta pe golgheterii echipei. Atacanţii rămaşi disponibili nu au marcat niciodată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antonio Cassano s-a accidentat la un meci de Serie A FOTO Reuters
Antonio Cassano s-a accidentat la un meci de Serie A FOTO Reuters

Internazionale Milano a rămas fără Antonio Cassano, atacant care va fi indisponibil minimum o lună din cauza unei accidentări suferite la un meci de Serie A.

Antonio Cassano este ultimul jucător de pe lista indisponibililor, după ce a suferit o ruptură musculară la piciorul drept în meciul pierdut de echipa sa în faţa Atalantei Bergamo (3-4). În acest final de sezon, gruparea din Milano nu mai poate conta pe serviciile altor doi atacanţi: Diego Milito şi Rodrigo Palacio, la rândul lor accidentaţi. 

Palacio este golgheterul echipei (12 reuşite), fiind urmat de Milito (nouă goluri) şi Cassano (opt), astfel încât din cei şase atacanţi rămaşi disponibili, unul singur a înscris un gol în tot campionatul, mai eficienţi fiind mijlocaşii Alejandro Guarín (patru), Ricardo Álvarez (trei) sau Esteban Cambiasso (trei) şi chiar fundaşii Andrea Ranocchia (două), Walter Samuel, Álvaro Pereira şi Cristi Chivu, fiecare având câte un gol marcat! Inter ocupă locul şase în Serie A, la 21 de puncte de liderul Juventus Torino şi are un bilanţ de 15 victorii, 5 egaluri şi 11 înfrângeri în acest sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite