VIDEO Palacio, goalkeeper peste noapte. Atacantul care a ajuns portar şi a dus-o pe Inter în sferturile din Cupa Italiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Palacio a lăsat postul de atacant pentru cel de portar în optimile din Cupa Italiei. FOTO Giornaletissimo
Palacio a lăsat postul de atacant pentru cel de portar în optimile din Cupa Italiei. FOTO Giornaletissimo

Internazionale Milano s-a calificat în sferturile de finală din Cupa Italiei, după ce a învins-o pe Hellas Verona, scor 2-0. O parte din succes i s-a datorat atacantului Rodrigo Palacio care, preţ de câteva minute, a apărat poarta echipei sale după accidentarea goalkeeper-ului veritabil Castellazzi.

Echipa lui Cristi Chivu a primit vizita celor de la Hellas Verona, pe care i-a învins cu 2-0, după golurile marcate de Cassano ('50) şi Guarin ('54). Meciul a fost unul cu emoţii pe final, când goalkeeper-ul Castellazzi a suferit o accidentară gravă la umăr, după un şut trimis de Cacia, iar postul a rămas descoperit. Astfel, atacantul Rodrigo Palacio a ajuns să stea în poartă, întrucât tehnicianul Andrea Stramaccioni efectuase deja cele trei schimbări.

Palacio a impresionat prin prestaţia sa dintre buturi, apărând cu succes ocaziile lui Bacinovic şi Carrozza şi având o contribuţie însemnată la păstrarea rezultatului de 2-0.

Meciul a constituit prilejul revenirii pe teren a lui Chivu, după ce a stat pe bară din cauza unei accidentări suferite în luna august. Fundaşul român a purtat banderola de căpitan şi a avut o evoluţie apreciată de presa italiană.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite