Ilie Năstase o calcă în picioare pe Serena Williams: „Nu vedeţi cum arată?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare tenismen român Ilie Năstase a avut o replică extrem de acidă vizavi de Serena Williams, cea mai bună jucătoare de tenis din ultimul deceniu.

"Rusia are o imagine afectată pe plan sportiv din cauza dopajului, dar e cam sigură treaba şi la Serena Williams. Nu vedeţi cum arată?

Oricum, pe americani nu prea îi controlează nimeni când vine vorba de dopaj. Dacă ar ieşi la suprafaţă toate adevărurile despre dopajul americanilor, ar dispărea toate marile turnee, ar fugi toţi sponsorii! Nu vă imaginaţi cum ar putea fi", a declarat Ilie Năstase conform Evz.

El a vorbit şi despre problemele pe care Maria şarapova le-ar avea cu băutura. "Şarapova face ce vrea în viaţa ei privată, cum e normal. Eu cred că a fost şi într-o mică depresie în perioada asta, a suspendării. Ce poţi să faci când nu joci? Duci paharul la gură! E rusoaică, bineînţeles că rezistă la băutură. Pentru ce avea ea nevoie de dopaj la 29 de ani? Poate eu trebuie să fac asta, că am 70 de ani", a mai spus  Năstase, conform aceleiaşi surse., citată de gsp.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite