Ilie Bărbulescu şi Cătălina Cristea au jucat tenis la Curtea de Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilie Bărbulescu şi Cătălina Cristea au făcut o partidă demonstrativă şi au schimbat câteva mingi cu câţiva copii legitimaţi la Tenis Club din Curtea de Argeş.

Fostul internaţional Ilie Bărbulescu,  care a câştigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua, în 1986, a declarat la Press Cup Dr. Oetker că iubeşte foarte mult tenisul.

“Press Cup Dr. Oetker este o competiţie foarte reuşită, iar Cătălina Cristea este cel mai puternic adversar cu care am jucat până acum. Mi-a plăcut dintotdeauna stilul agresiv al Simonei Halep. De tenis m-am apucat în cantonament pe terenurile de zgură de la Steaua, când am stat împreună cu Cristian Ţopescu. El avea un nepot de 12 ani  care juca tenis şi m-a alergat atunci de nu se poate. A devenit un sport care îl practic cu multă satisfacţie în afara fotbalului. Am mai jucat cu Rotariu, Gabi Balint şi cu Lăcătuş. După ce am participat acum la Press Cup Dr. Oetker, mi-am schimbat mult viziunea în bine despre tenis.  

Directorul General al Tenis Club din Curtea de Argeş, Gheorghe Borţan, spune că a fost impresionat de numărul mare de ziarişti participanţi la cea de a treia ediţie a Press Cup Dr. Oetker. “Faptul că au participat 20 ziarişti în proba de simplu la băieţi şi 10 la simplu la fete la Press Cup Dr. Oetker spune multe. În week-end-ul următor va începe Vitality Open Tour, cu premii de 10.000 de dolari. După care urmează Argeş Cup, competiţie din calendarul Tennis Europe, rezervată juniorilor de 16 ani, apoi a 6-a ediţie a Dr. Oetker Summer Cup. Ne bucurăm că am putut să menţinem ridicat nivelul competiţiilor internaţionale la Curtea de Argeş. Ne-a făcut plăcere să îl avem ca invitat pe Ilie Bărbulescu care a făcut parte din echipa Steaua 86, câştigătoare a CCE şi pe Cătălina Cristea, care a remarcat valoarea juniorilor de aici“. 


Cătălina Cristea (FR de Tenis, Director de turneu Dr. Oetker Junior Trophy): “Press Cup Dr. Oetker e o iniţiativă foarte bună, un mod haios de a petrece timpul liber, dar şi competitiv. Copiii cu care am schimbat câteva mingi aici joacă foarte bine, sunt la început de drum, dar trebuie să aibă răbdare şi să muncească. Tenis Club din Curtea de Argeş e o bază foarte cochetă şi îngrijită. Prima oară când am venit nu exista terenul central, tot timpul se fac îmbunătăţiri, s-au schimbat multe lucruri în bine“. 

Cea de a treia ediţie a Press Cup Dr. Oetker a fost câştigată de Vicenţiu Mihaiu, care l-a învins în finală, scor 6-4, 6-2, pe Ionel Tache (Argeş Expres. La turneul organizat la Tenis Club din Curtea de Argeş au participat 20 de jurnalişti la băieţi şi zece la fete. Ilie Bărbulescu şi Cătălina Cristea au făcut o partidă demonstrativă şi au schimbat câteva mingi cu copiii legitimaţi la Tenis Club din Curtea de Argeş.

Organizatorul Dr.Oetker Press Cup a fost Tenis Club Curtea de Argeş. Partenerul oficial al turneului este Dr.Oetker România. Sponsorii editiei 2016 sunt: Karcher, Steinel, Râureni, Consiliul Local Curtea de Argeş, Consiliul Judeţean Argeş, Hotel Posada, Păstrăvăria Brătioara, Aldis, Vodafone. Parteneri media: Radio Argeş Expres si Ziarul Argeş Expres. Promotorul turneului este SCG-Smart Corporation Group

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite