Lucian Sânmărtean îl înţeapă pe Anghel Iordănescu: „Atât am putut să fac în 45 de minute“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Lucian Sânmărtean a declarat că îi pare rău că nu a putut face mai mult în cele 45 de minute jucate în turneul final.

Mijlocaşul Lucian Sânmărtean a declarat, luni, într-o postare făcută pe contul de Facebook, după ce România a fost eliminată din faza grupelor la Campionatul European din Franţa, că îi pare rău că nu a putut face mai mult în cele 45 de minute jucate în turneul final.

"Sunt momente grele în cariera unui jucător, cuvintele sunt de prisos...Îmi pare rău că nu am putut face mai mult în 45 de minute, o ţară întreagă aştepta! Vă mulţumesc pentru toată susţinerea voastră!!!", a scris Sânmărtean pe Facebook, după ce a jucat doar 45 de minute în meciul cu Albania.

Reprezentativa României a fost învinsă, duminică seară, la Lyon, cu scorul de 1-0, de selecţionata Albaniei, şi a fost eliminată de la Campionatul European încă din faza grupelor. În celălalt meci al grupei, Franţa şi Elveţia a remizat la Lille, scor 0-0, tot duminică. Astfel, România a ocupat ultimul loc în grupă.

România a pierdut anterior cu Franţa, scor 1-2, şi a remizat cu Elveţia, scor 1-1. Jucătorii antrenaţi de Iordănescu aveau ca obiectiv calificarea în optimile de finală ale Euro-2016, scrie news.ro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite