UPDATE Ilie Balaci s-a alăturat grupului dezerterilor şi a trădat şi el Ştiinţa. Suporterii olteni au luat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După două zile de gândire, fosta glorie a Universităţii Craiova a acceptat propunerea Olguţei Vasilescu şi a devenit managerul lui CSU Craiova.

UPDATE Balaci neagă vehement că ar fi semnat cu CSU Craiova. "Nu este nimic adevărat, v-am spus şi luni că este posibil să mă văd cu oamenii ăia în orice zi, dar nu este cazul acum. Chiar nu m-am întâlnit cu ei şi nu am bătut palma cu nimeni", a spus Balaci pentru Fanatik.


Conform Fostul mare fotbalist al Ştiinţei a fost ofertat în urmă cu câteva zile de Lia Olguţa Vasilescu, fiind indecis în primă instanţă. În cele din urmă, oferta celor de la CSU a fost foarte avantajoasă din punct de vedere financiar, iar Balaci nu a putut s-o refuze.

Imediat după aflarea aceştei veşti, suporterii Ştiinţei s-au scandalizat pe mai multe site-uri de socializare. "Trădare. Nu mă mai miră nimic în ţara asta. Dar este trist să vezi cum oamenii îşi vând sufletul pentru un pumn de bani. Măcar Balaci recunoaşte care este adevărata echipă a Craiovei. Că s-a dus el să lucreze la FC Bragadiru Lărguţa Craiova, este partea a doua. Dar cum întreba cineva zilele trecute: sunt toate problemele Craiovei rezolvate? Străzi, canalizare, iluminat, siguranţa cetăţenilor etc? Probabil că sunt rezolvate dacă Primăria aruncă banii pe această echipă de carton!", a comentat un fan al Ştiinţei.

"Acum să nu se mire dacă o să fie înjurat de toţi cei care l-au iubit pe acest individ. Ştiu de ce a făcut asta, toată lumea ştie situaţia lui financiară. Trădătorul!", a scris un al suporter pe forumul gsp.ro.

"Dacă a făcut asta, este un jegos!", a fost comentariul altui susţinător al Ştiinţei pe Facebook.

Balaci nu e singura fostă mare glorie a Ştiinţei care a trădat şi s-a alăturat proiectului finanţat de Primărie. Printre foştii mari jucători ai Universităţii Craiova care sunt acum oficiali ai lui CSU se numără Pavel Badea, Gică Craioveanu, Silvian Cristescu, Ion Geolgău sau Nicolae Ungureanu.

Ilie Balaci la Sport Total FM: Am citit şi eu că aş avea o ofertă de la CSU. Nu s-a discutat nimic, despre bani nici atât. Dacă acolo lucrează Geolgău şi Craioveanu nu mi se pare anormal. Dar şi dacă m-aş duce la CS, care ar fi problema? Acolo ar fi locul meu de muncă, iar cei de acolo nu mi-ar putea interzice să iubesc Universitatea.

CITIŢI ŞI:

Oficialii lui CSU Craiova îl ademenesc pe Ilie Balaci să se alăture echipei. Două formaţii din Liga 1 l-au ofertat pe Stângă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite