Iese Monica, intră Irina! Schimbări de ultim moment în echipa de Fed Cup

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Begu şi Monica Niculescu
Irina Begu şi Monica Niculescu

Deşi Monica Niculescu trebuia să o înfrunte pe Yanina Wickmayer, în cel de-al treilea meci al duelului România - Belgia, la Fed Cup, staff-ul României a operat o modificare.

După ultimele informaţii, citate de Dolce Sport, Irina Begu o va înlocui pe Monica Niculescu. Nici numele adversarei nu este foarte sigur. E posibil ca staff-ul Belgiei să o prefere pe Elise Mertens. Informaţia va fi confirmată oficial doar cu o oră înaintea începerii partidei.

Întâlnirea România - Belgia contează pentru turul I al Grupei Mondiale II a Cupei Federaţiei. Învingătoarea va juca barajul pentru accederea în Grupa Mondială, iar învinsa în play-off-ul pentru menţinerea în Grupa Mondială II. Sorana Cîrstea, locul 62 WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 7-6 (4), 5-7, 7-5, de Yanina Wickmayer, locul 60 WTA, astfel că scorul întâlnirii de la Bucureşti, dintre România şi Belgia, din Cupa Federaţiei este de 2-0 în favoarea oaspetelor, după prima zi de întreceri.

Partida a durat trei ore şi 18 minute. În primul meci al întâlnirii România - Belgia din Cupa Federaţiei, Monica Niculescu, locul 36 WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 6-4, de Kirsten Flipkens, locul 74 WTA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite