Ianis Zicu, peripeţii în trafic cu Poliţia Rutieră: „Este corect să fiu judecat de cineva care are defecţiuni mai mari?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul Ianis Zicu a fost amendat pentru că a uitat să îşi aprindă farurile. El a pozat maşina de poliţie, care umbla cu două defecţiuni la sistemul de iluminat.

Ianis Zicu a fost amendat de un agent de poliţie pentru că a umblat cu luminile stinse pe un drum public. Amenda i-a venit însă din partea unui agent a cărui maşină avea două defecţiuni, la un far şi la un stop.

Iată ce povesteşte fotbalistul pe Facebook. „Haideţi să vă povestesc o întâmplare... dacă este haioasă sau nu, vă las pe voi să decideţi. Aseară, când am ieşit din curte, sistemul de iluminare al maşinii nu era pe modul automat... prin urmare am uitat să aprind farurile...fiind un bulevard iluminat nu mi-am dat seama imediat că nu sunt aprinse. La 100 de metri de casă, pe Bulevardul Pipera ma opreşte acest domn şi îmi spune că am probleme cu farurile. Opresc motorul şi îl pornesc din nou, farurile erau în continuare stinse. Imediat mi-am dat seama şi le am pus pe modul automat şi au pornit luminile. A mers domnul poliţist la maşina şi m-a amendat, dar va rog să priviţi pozele cu masina de Poliţie, are o defectiune în partea din dreapta faţă şi încă una în partea din stânga spate.

Eu am să plătesc amenda pentru că este corect şi normal să suport orice consecinţă, dar este corect să fiu judecat de "cineva" care chiar are defecţiuni mari la sistemul de iluminare al masinii şi circulă aşa pe drumurile publice punând în pericol viaţa oamenilor?“, s-a întrebat retoric Ianis Zicu. 

ianis zicu foto facebook
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite