Halep, traseu infernal la Roma: Ştie cu cine va juca dacă va trece de Collins

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amanda Anisimova, o jucătoare cu mare potenţial dintre cele din noul val
Amanda Anisimova, o jucătoare cu mare potenţial dintre cele din noul val

Rar se întâmplă ca o jucătoare de talia Simonei Halep, aflată pe locul 21 mondial, să aibă nişte partide grele, una după alta, încă de la debutul unei întreceri WTA. La Italian Open însă, constănţeanca a avut un meci soliciant de la început şi aşa va fi traseul ei şi în continuarea competiţiei.

Simona Halep şi-a început parcursul, la Roma, cu o confruntare cu Alize Cornet (39 WTA) în faţa căreia avea un bilanţ negativ, 1-4, înaintea partidei de la Italian Open.

Spre lauda ei, „Simo“ s-a descurcat foarte bine şi a trecut de franţuzoaica de 32 de ani, în minimum de seturi, 6-4, 6-4, la capătul unui meci destul de solicitant. Iar astăzi, după ora 18.00 (Digi Sport 2), Halep va avea un alt test dificil, urmând să se dueleze cu Danielle Collins (9 WTA), finalista de la Australian Open 2022.

Cine va câştiga duelul Halep – Collins o va întâlni, în optimi, pe Amanda Anisimova (SUA, 20 de ani 32 WTA). Care, astăzi, în turul II, a eliminat o favorită: 7-6, 6-1 cu Belinda Bencic (14 WTA).

Iar la cum se prefigurează tabloul de la Italian Open, traseul Simonei se anunţă a fi unul dificil până la capăt. Pentru că, dacă va trece şi de Anisimova, în sferturi, o aşteaptă una dintre următoarele jucătoare: Sabalenka (8 WTA), Pegula (11 WTA) sau Kalinina (36 WTA).

1-1 este scorul întâlnirilor Halep – Anisimova: Simona a câştigat pe zgura de la French Open 2020 (6-0, 6-1), iar Amanda s-a impus la French Open 2019 (6-2, 6-4).  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite