Halep a scris istorie: Simona a avut o revenire de senzaţie şi a câştigat „finala“ pentru locul 1. Ce urmează pentru ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (1 WTA) s-a calificat în sferturile turneului de la Shenzhen şi, în premieră, va aborda un Grand Slam din poziţia de lider mondial.

Simona Halep va fi principala favorită la Australian Open (15-28 ianuarie) graţie succesului obţinut, miercuri, în optimile de la Shenzhen.

În meciul cu chinezoaica Ying-Ying Duan (91 WTA), Halep a început prost jocul şi a fost condusă cu 4-1 în primul set, înainte de a pierde cu 3-6.

De aici încolo însă, a început revenirea liderului WTA. De la 1-1 în setul doi, constănţeanca de 26 de ani a câştigat 10 jocuri consecutive, tranşând următoarele două seturi cu 6-1, 6-2.

Dacă ar fi pierdut meciul cu Duan, iar Wozniacki ar fi luat titlul la Auckland, Halep ar fi fost detronată de pe locul 1 mondial în următorul clasament WTA care va fi publicat luni.

Urmează Sabalenka

Pentru Simon Halep urmează un duel, în sferturi, cu Aryna Sabalenka (Belarus, 72 WTA). Dacă românca va câştiga acest meci, iar Irina Begu va trece de Timea Babos, atunci Halep şi Begu se vor duela în semifinale!

Iar o posibilă finală la Shenzhen poate fi între Halep şi Şarapova, dacă cele două îşi vor câştiga toate meciurile de până atunci. 

CITEŞTE ŞI:

*Halep şi o premieră nedorită: Presa internaţională a remarcat că Simona se află într-o situaţie nemaiîntâlnită

*Halep şi Begu joacă, joi, la Shenzhen: Chinezii au anunţat orele meciurilor care ne pot aduce un duel românesc

*Halep, prima declaraţie după o victorie istorică: Simona a făcut un anunţ îmbucurător pentru fanii ei

*Eşec românesc la Shenzhen: un meci dramatic a scos a treia jucătoare din România care putea ajunge în sferturi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite