Halep, primele explicaţii după eşecul de la US Open: Ce s-a întâmplat în duelul cu Svitolina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

US Open rămâne Grand Slam-ul în care constănţeanca s-a descurcat cel mai greu, având un procentaj al victoriilor de doar 65% (20 de meciuri câştigate - 11 pierdute).

Simona Halep a părăsit ultimul Grand Slam al anului, după un duel cu Elina Svitolina (Ucraina, 26 de ani, 5 WTA) în care adversara şi-a arătat superioritatea în momentele cheie, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Neputincioasă în faţa asaltului Svitolinei, Halep a avut şi o criză de nervi, imaginile publicate de „Adevărul“ vorbind de la sine despre trăirile Simonei de pe teren.

La scurt timp după ce şi-a încheiat parcursul la US Open 2021, având totuşi şi motive de satisfacţie, constănţeanca de 29 de ani a venit la o conferinţă de presă, declaraţiile ei fiind redate de Eurosport, postul care transmite US Open.

Ce a spus Simona Halep?

*Nu-mi place niciodată să joc cu Elina Svitolina, meciurile sunt grele, sunt ciudate contra ei, am revenit eu, a revenit apoi ea la unele meciuri. Trebuie să stai concentrată la fiecare punct şi să alergi mult, să munceşti, e muncă brută la partidele cu ea. A fost un meci greu. Ea a jucat foarte constant, n-a ratat mult, a fost puternică pe picioare, a alergat mult, aşa că toată admiraţia pentru ea.

*Cât despre mine, am fost un pic stresată şi tensionată înainte de meci pentru că ştiam că va fi unul dificil. Eram şi un pic obosită după cele trei partide aici. Per total, am făcut o treabă bună aici. Sunt optimistă pentru că am putut evolua fără dureri.

*Acum mă voi odihni puţin şi voi reflecta la ce trebuia să fac mai bine în acest meci. Era normal ca ea să aibă prima şansă pentru că a adunat mai multe meciuri în acest sezon şi mai multă încredere. 

*O să merg acasă, o să mă odihnesc şi, în funcţie de cum îmi voi simţi corpul pentru că e uzat, voi decide ce se va întâmpla. Trebuie să vorbesc cu doctorii mei şi apoi voi vedea dacă voi mai participa (n.r. - în turnee), îmi doresc să mai joc, să adun turnee şi meciuri, dar vreau şi să mă protejez. Dacă trebuie să o iau mai uşor, aşa voi face.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite