Halep sau Konta? CTP a analizat marele duel de duminică la Fed Cup şi a explicat de ce vrea ploaie la Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Barajul pentru Grupa Mondială II porneşte de la scorul de 1-1, după ce, în prima zi, Halep a învins-o pe Watson, iar Konta a trecut de Cârstea.

Chiar dacă a fost umbrită de comportamentul urât al lui Ilie Năstase, confruntarea dintre România şi Marea Britanie e, în continuare, deschisă oricărui rezultat, având şi o miză mare: prezenţa în Grupa Mondială II.

Duminică, de la ora 11.00, în prima partidă a zilei, vedetele celor două loturi, Simona Halep (5 WTA) şi Johanna Konta (7 WTA) se vor înfrunta. Acest meci a fost prefaţat de Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

Ce a spus?

„E şi o revanşă asteptată, s-a încărcat mult partida dintre Johanna Konta şi Simona Halep, după înfrângerea Simonei în faţa Johannei Konta la Miami. Tot ce pot să spun e că am vazut-o pe Simona în ultimele două săptămâni antrenându-se ca un câine pe zgura. A venit de pe hard, după ce a jucat circuitul american pe hard, a vrut să fie adaptată, pregatită pentru un meci pe zgură şi pentru asta s-a pregătit ore în şir. A muncit enorm. La un moment dat, mă durea pe mine să văd cât trage la antrenament. Dacă plouă, dacă zgura e udă la Constanţa, asta ne avantajează. Johanna Konta serveşte tare, mai tare decât Simona, loveşte mai tare decât Simona şi loviturile ei vor fi amortizate de zgura jilavă. Oricum, meciul va fi foarte greu şi se va decide, după părerea mea, la limită.

Şansele noastre sunt intacte, după prima zi. Se poate câştiga acest meci, depinde de întâlnirea dintre Johanna Konta şi Simona Halep, dar avem şi meciul de dublu, unde avem un dublu puternic, cu prima şansă. Ar fi păcat ca fetele să nu-şi şteargă din minte acest incident cu Ilie Năstase şi să nu lupte din răsputeri pentru victorie“, a afirmat CTP.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite