Halep va juca în primul meci din Dubai cu ocupanta locului 55 WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep va începe turneul din Dubai, dotat cu premii în valoarea de 703.580 dolari, de pe locul 23, urmând a o întâlni în primul tur pe americanca Alison Riske, jucătoare clasată pe locul 55 mondial.

Meciurile de pe tabloul principal încep de luni, Halep fiind pe aceeaşi parte de tablou cu Aryna Sabalenka, locul 2 în lume, Iga Swiatek, poziţia a 8-a în clasamentul mondial, Paula Badosa, 5 WTA, şi Ons Jabeur, pe locul 10 în clasamentul feminin de tenis. Irina Begu, aflată pe cealaltă jumătate de tablou, va întâlni în primul tur o jucătoare venită din calificări.

Simona Halep va începe turneul de la Dubai de pe locul 23. Constănţeanca a mai câştigat turneul asiatic de două ori, în 2020 şi în 2015. Halep are de apărat punctele din 2020, dacă nu va reuşi, urmând să mai coboare câteva locuri în clasamentul WTA. Din martie însă, de când va începe turneele americane, până în septembrie, tensimena din România nu va mai fi presată de aceste aspect, pentru că nu prea a jucat în această perioadă anul trecut fiind accidentată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite