Halep debutează, astăzi, la Miami. Ştim şi când va avea loc duelul Williams – Niculescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Zi încărcată pentru jucătoarele din România la turneul de la Miami. Pe lângă Simona Halep şi Monica Niculescu, vom avea o sportivă şi în proba de dublu.

Ajunsă la Miami din postura de campioană la Indian Wells, Simona Halep a fost trimisă de organizatori, direct în turul II. Acolo, ea o va întâlni pe Nicole Vaidisova (Cehia, 328 WTA), sportivă cu o poveste stranie pe care „Adevărul“ a prezentat-o aici. Halep şi Vaidisova se vor întâlni, în premieră, în circuitul WTA.

Confruntarea va avea loc pe terenul central, începând cu ora 17.00, ora României. Nu sunt şanse ca meciul să înceapă mai devreme sau mai târziu, fiindcă e primul pe terenul central. Partida va fi televizată în România de Dolce Sport, iar desfăşurarea ei poate fi urmărită în format livetext pe adevarul.ro.

CITEŞTE ŞI:

*Halep, cale liberă spre optimi la Miami: cu cine poate juca în turul III şi cum o poate detrona pe Şarapova de pe locul 2

*VIDEO Halep, apariţie spectaculoasă în ultima reclamă Adidas: Simona joacă alături de alţi doi sportivi uriaşi

Niculescu, din nou, meci cu Serena Williams

Acum 13 zile, Monica Niculescu (70 WTA) a întâlnit-o pe liderul mondial, Serena Williams, la Indian Wells. A ieşit un meci foarte bun făcut de jucătoarea din România, care a cedat greu, scor 5-7, 5-7, părăsind turneul cu fruntea sus.

Acum, Niculescu o va întâlni pentru a doua oară în carieră pe americanca de 33 de ani, de această dată în turul II, la Miami. Organizatorii au anunţat că meciul va fi primul din sesiunea de seară, pe terenul central. Partida va începe nu mai devreme de ora 02.00, ora României, în noaptea de vineri spre sâmbătă şi va fi transmisă de Dolce Sport.

CITEŞTE ŞI:

*Niculescu poate da lovitura la Miami: ce a spus Serena Williams înaintea confruntării cu jucătoarea din România

Elena Bogdan joacă la dublu

Halep şi Niculescu vor fi în centrul atenţiei pentru iubitorii de tenis din România, însă vom avea şi o a treia jucătoare, care va evolua, astăzi, la Miami, în turul II.

Elena Bogan (358 WTA) va juca la proba de dublu, cu o zi înainte de a împlini 23 de ani. Ea şi partenera ei, Nicole Melichar (SUA) vor înfrunta cuplul format din Martina Hingis – Sania Mirza (Elveţia – India).

Meciul va fi al treilea pe terenul numărul 7 şi, având în vedere că primul joc va începe de la ora 17.00, ora României, probabil, Elena Bogdan şi Nicole Melichar vor intra pe teren, undeva în jurul orei 20.00 - 21.00, ora României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite