Halep, criticată de Mats Wilander după meciul cu Linette: „Ar fi trebui să câştige în setul al doilea şi nu a reuşit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, joi, 6-4, 5-7, 6-3, pe poloneza Magda Linette, locul 87 WTA, calificându-se în turul al treilea al French Open.

Românca şi-a făcut singură viaţa grea, a ratat trei mingi de meci şi i-a permis adversarei să egaleze situaţia a seturi. 

Imediat după meci, expertul Eurosport Mats Wilander a criticat pasivitatea Simonei din finalul setului secund. 

"Cred că e o îngrijorare pentru Simona pentru că a condus. Ar fi trebui să câştige în setul al doilea şi nu a reuşit. A fost puternică şi a câştigat în decisiv. Linette a jucat foarte bine la punctele importante, dar când eşti o jucătoare atât de bună ca Simona, trebuie să găseşti motivele pentru care s-a întamplat asta. Evident că Simona ştie exact ce s-a întâmplat. Chiar dacă a pierdut setul al doilea, a revenit şi a câştigat în 3 seturi pentru că este puternică, este calmă. Mi-a plăcut că nu s-a panicat", a spus Mats Wilander pentru Eurosport.

În setul secund, Simona Halep a condus cu 5-3, dar a irosit 3 mingi de meci şi a pierdut 4 game-uri la rând.

În faza următoare, deţinătoarea trofeului va evolua cu Lesia Ţurenko din Ucraina, locul 27 WTA, sau cu Aleksandra Krunici din Serbia, locul 76 WTA. Meciul dintre cele două a fost întrerupt, din cauza întunericului, înaintea tiebreak-ului din setul decisiv, la scorul 5-7, 7-5, 6-6, şi urmează fie reluat vineri. 

Partida Simonei din turul trei va avea loc sâmbătă, la o oră ce urmează să fie anunţată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite