Gigi Becali ar fi distrus Steaua, dacă ar fi pierdut calificarea cu Trencin: ce a dezvăluit şi pe ce jucător îl dă afară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Latifundiarul din Pipera a tot scos bani din conturile clubului în ultimii ani, iar miercuri, după returul cu campioana Slovaciei, a dezvăulit ce ar fi avut de gând să facă în cazul în care bucureştenii ar fi părăsit Europa.

Steaua a obţinut o calificare fără glorie în turul III preliminar al Ligii Campionilor, după ce s-a făcut de râs în returul cu AS Trencin. Dacă ar fi fost eliminată în această fază a competiţiei, campioana României ar fi încheiat socotelile cu Europa în acest sezon şi ar fi rămas fără milioanele de euro oferite de UEFA.

Imediat după partida de pe „Arena Naţională“, Gigi Becali a declarat, potrivit gsp.ro, ce ar fi făcut, dacă bucureştenii erau eliminaţi.

„Dacă nu ne calificam, le-am şi spus, la revedere, într-un an, insolvenţă! Păi, mai sunt idiot să dau bani la fotbal şi să fac şi puşcărie după aia? O dau cadou! Eu voiam să fiu faimos, dar mi-am dat seama că e deşertăciune şi nu mai dau. Dacă câştig bani, stau, dacă nu, nu!“, a declarat latifundiarul din Pipera.

Iancu, pe fărăş

Steaua nu l-a reţinut în lot pe Gabi Iancu pentru returul cu AS Trencin, iar Gigi Becali a lăsat de înţeles că, foarte probabil, jucătorul adus de la Viitorul va avea soarta lui Tamaş, Ţucudean şi Luchin, toţi daţi afară!

„Eu am hotărât ca Ţucudean şi Luchin să plece. Cu Tamaş e vorba de indisciplină, e altceva. Eu nu iau niciodată decizii împotriva antrenorului. De Ţucudean i-am zis lui Mirel Rădoi că nu avem nevoie de el, iar el a zis «da». Şi i-am mai spus de un jucător care încă mai e la Steaua. Şi el o să zboare de la Steaua. Pe omul care munceşte îl vezi, am zis eu vreodată că am încredere în Iancu? Păi dacă vin Alibec şi De Amorim va pleca Iancu. Că am vorbit să-l dau. Fotbalistul se vede, e nevoie de muncă multă“, a declarat Becali la Dolce Sport.

Aveam o intuiţie că ne calificăm. Nu-mi dau seama ce s-a întâmplat. Am luat şi golurile alea aiurea. Jocul Stelei a fost extraordinar. Ne-am calificat şi asta e cel mai important! Gigi Becali patron Steaua
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite