Gigi Becali, atac fără menajamente la şeful PSD: Ţara românească este acaparată de mafie cu cel mai mare gangster în fruntea ei, Liviu Dragnea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul FCSB, Gigi Becali, a lansat un atac dur la adresa şefului PSD, Liviu Dragnea, pe care îl acuză că a subjugat România.

"În Centenar dacă nu spunem adevărul când să-l spunem? În Centenar spunem adevărul. Şi ştiţi care este adevărul? Adevărul este că noi din punct de vedere al nivelului de trai suntem ultima ţară din Europa. Adevărul este că tot timpul avem probleme cu UE şi ne atenţionează despre lucrurile pe care le facem cu justiţia. 

Dacă vorbim de Centenar noi la ora asta ţara românească este acaparată de mafie cu cel mai mare gangster în fruntea ei: marele gangster Dragnea Liviu. Şi dacă noi sărbătorim şi îi permitem unui gangster să distrugă o ţară în Centenar atunci noi suntem nişte găini şi nu mai vrem să fim noi demni.

Care demnitate? Dacă suntem ultimii în Europa la toate? Care-i demnitatea? Dacă noi avem un gangster pe care nimeni nu poate să-l dea jos din statul român şi distruge ţara. Pe omul acesta chiar nu poate nimeni să-l oprească", a declarat Gigi Becali la România TV.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite