Ghinion teribil pentru Horia Tecău şi Raluca Olaru: românii au pierdut două finale dramatice în aceeaşi zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Olaru
Raluca Olaru

Înainte ca Roland Garros să treacă în centrul atenţiei, sâmbătă, la Nisa şi la Nurnberg, s-au disputat două meciuri cu trofeul pe masă în care au fost implicaţi jucători din România.

La Nisa, cuplul Tecău - Rojer (România - Olanda) a cedat în ultimul act, în confruntarea cu perechea formată din Pavici - Venus (Croaţia - Noua Zeelandă). Tecău şi partenerul său au tranşat primul set, 7-6, însă l-au pierdut pe al doilea, 2-6, pentru a ceda apoi în super tie-break, 8-10.

Meciul a durat o oră şi 35 de minute, iar Tecău şi Rojer au primit 12.760 de euro şi 150 de puncte ATP pentru accederea lor în finală.

La Nurnberg, perechea Olaru - Arruabarrena (România - Spania) a avut parte de o finală şi mai dramatică. În confruntarea cu cuplul Chan - Garrigues (Taiwan - Spania), Olaru şi partenerul ei au condus cu 3-2 în primul set, dar l-au pierdut cu 4-6.

Setul doi a fost dominat, iarăşi, de Olaru şi Arruabarrena, dar ele au cedat în momentele-cheie. Au avut 2-0 şi o minge de set la 5-3, dar le-au permis adversarelor să facă 5-5. În tie-break, aceeaşi poveste! Cuplul româno-spaniol a avut 3-0 şi 4-1, dar a pierdut din nou, făcând trofeul cadou celor două adversare.

Raluca Olaru şi Lara Arruabarrena vor primi 5.161 de euro şi 180 de puncte WTA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite